Foto: Meløy kommune

Kvalitet og trivsel i høysetet

Skrevet av Meløy kommune
09.02.2021 17:00 - OPPDATERT 10.02.2021 13:40

«Vi har hatt som målsetning at dette skulle bli et funksjonelt bygg, der det skal være godt å jobbe, bo og komme på besøk»

Det sier Frank Holter, som har vært prosjektleder for Meløy kommunes hittil største byggeprosjekt. Han har fulgt byggingen siden februar 2019, da han kom flyttende tilbake til Meløy og ble ansatt i Meløy kommune.

- Det har vært en oppgave jeg har gått løs på med skrekkblandet fryd, forteller han videre. For Holter har det vært viktig at bygget skal gi noe positivt tilbake til Meløy, og at det skal innby til stolthet og glede for innbyggerne.

På det meste har de vært 60-70 personer på byggeplassen samtidig, og for prosjektlederen har det vært en arbeidsoppgave med stor spennvidde.

- Det har vært krevende, men gøy å følge opp de ulike deler av byggeprosjektet, forteller han.

- Alt fra byggteknisk, elektro, rør, og automasjon, til romløsninger, og samarbeid med konsulenter med tanke på farger og interiør.

- Det har vært et veldig godt og tett samarbeid med hovedentreprenøren HENT, sier Holter.

- Allerede tidig i prosessen var vi enige om å jobbe fram de beste løsningene for bygget i fellesskap, både teknisk og funksjonelt.

Artig er det da når en av leverandørene, som har lang fartstid og som har besøkt en rekke nybygg rundt omkring i landsdelen, sier at Meløy helse- og velferdssenter er ett av de fineste byggene de har levert til, både med tanke på fysisk utforming og romløsninger, men også logistikk, farger og interiør.

- Stikkord for prosjektet og valg vi har tatt underveis har hele tiden vært kvalitet og trivsel, sier Holter. Dette skal være et bygg det er godt å bo i, jobbe i, og det skal være hyggelig å komme på besøk.

- Jeg håper at bygget kan bidra til å styrke helsetilbudet både lokalt og regionalt, og at det kan bli stående som godt prosjekt som også kan inspirere andre.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.