Leserinnlegg: Forsøpling

Hvem i all verden har samvittighet til å la dette forurensende rasket ligge der? Hvem føler ansvar for å få det fjernet? Hva synes Gildeskål kommune om dette? Jeg bare spør!


Som gammel Glomfjording, er jeg ofte nordover, siste gang for en tid tilbake.  Grensen, med midnattssola, har alltid vært et naturlig stoppested, på vei til Glomfjord. Denne gangen hadde jeg litt god tid og valgte å ta turen langs stranda Grimstad/Mevik.

Når man står der, på stranda, og snur seg mot fjellene som omkranser området eller ser utover storhavet, med Lofoten i synsranden i godvær, blir man satt litt ut av storheten i dette vakre landskapet.

Men også her finner man dessverre søppel, som ødelegger gleden over det fine man føler, denne gangen i form av ei falleferdig hytte nesten helt ned i strandkanten, med inventar som nærmest har «råtnet på rot». Utenfor hytta ligger det møbler som må sies å ha sett sine beste dager. Hvem i all verden har samvittighet til å la dette forurensende rasket ligge der? Hvem føler ansvar for å få det fjernet? Hva synes Gildeskål kommune om dette? Jeg bare spør!!

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.