Cecilie Hegge, 2.kandidat Meløy og Nordland Venstre

LESERINNLEGG: Om realisme er vinglete så står jeg 100% for det

Frp tilegner meg i sitt svar meninger jeg ikke har ytret. At demografien går ned er fakta. Ingen plass var det nevn at man ikke skal finne løsninger på de utfordringer det medfører.


Frp tilegner meg i sitt svar meninger jeg ikke har ytret. At demografien går ned er fakta. Ingen plass var det nevn at man ikke skal finne løsninger på de utfordringer det medfører. Løsningen Frp serverer er bare ikke mulig med dagens økonomiske og demografiske situasjon, om man ikke tenker sammenslåing av barnehager, det får nesten Frp svare på selv om det er løsningen de går for. Det er i såfall en løsning Venstre ikke kan stille seg bak. 

For å sikre kompetanse kommer Venstre til å kjøre hardt på i lokale lønnsforhandlinger. Lærerne har i en årrekke kommet til kort. Det er yrkesgrupper som har ansvaret for det mest dyrebare vi har, barna våre, fremtiden vår. Kompetanse både må og skal verdsettes. 

Alle som engasjerer seg i Meløy politikken ønsker et Meløy som står seg for framtida. Det ikke unikt for Frp. Men løsninger må være bunnet i realisme og innenfor våre økonomiske rammer.

Cecilie Hegge, 2.kandidat Meløy og Nordland Venstre

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.