LESERINNLEGG: Vinglete Venstre

Jeg registrerer med glede at Venstres 2 kandidat har lest innlegget om bolyst for barnefamilier, og kanskje har Venstre i Meløy noe å lære av Fremskritts partiets politikk?


Hun åpner sitt tilsvar med å nevne problematikken rundt demografi problemene i hele landet, og det kan virke som om at når det er utfordrende andre steder, så skal vi bare gi opp også i Meløy. Dette mener vi i Meløy FrP er en underlig måte å møte et problem på, og en lettvint løsning som vi ikke kommer til å henge oss på.

2 kandidaten i Venstre opplyser i sitt leserinnlegg om at Venstres politikk også er for løpende opptak til barnehagene. Da er det særdeles merkelig at Venstres representanter i kommunestyremøte datert 15.06.2023 stemte mot Meløy Fremskritts parti sitt forslag om nettopp dette.

Når Venstre i samme innlegg ønsker å sikre at det finnes nok pedagogisk personell i barnehagene og skolene uten å komme med forslag til hvordan dette skal gjøres så virker det hele bare tullete.

Venstre har sittet i posisjon i de siste 4 år hvor dagens barnehage-vedtekter ble vedtatt medregnet deres stemmer. Venstre har også vært med på stemme frem alle økninger i gebyrene som har rammet barnefamiliene og innbyggerne ellers i vår kommune de siste årene.

Meløy FrP vil jobbe for at barnefamiliene skal finne vår kommune attraktiv. Dette vil vi gjøre både ved å sikre at næringslivet har gode vilkår slik at folk har en sikker arbeidsplass, og vi vil i neste periode rydde opp i kommunens økonomi slik at vi på sikt kan gjøre det økonomiske livet for våre innbyggere til å leve med.

 

Kristian Hammer Olsen 2. Kandidat Meløy FrP

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.