Usant fra Meløy Frie Folkevalgte om Glomfjord torg, mener John Howard Bottolfsen som fikk seg drop-in-klipp hos Mo etter folkemøte i Glomfjord. Foto: privat
Debattinnlegg

Liv laga i Glomfjord

- Her fikk Meløy frie folkevalgtes uimotsagt påstå at Glomfjord torg var helt tomt og at legekontoret bare måtte legges ned - sammen med Reipå skole!


8.august samlet Meløy næringsforum politikkens toppkandidater til frokostmøte på Glomfjord hotell.

Her fikk Meløy frie folkevalgtes uimotsagt påstå at Glomfjord torg var helt tomt og at legekontoret bare måtte legges ned - sammen med Reipå skole!

Da det ellers gode møtet var over, bestemte jeg meg for å finne ut av om dette kunne være sant, gjorde meg en runde over torget, men kunne bare se ett tomt lokale, det COOP Ekstra skal inn i til jul, der Rema1000 var før. Ellers var det butikk i alle lokaler; Asia Mat og glassmagasin, Extra, Best, El-billlader, Lille Glomfjord gatekjøkken, Glomstedet, Kosmetikos, TOOLS, Nordhaugården, Svartisen Apartments, Glomfjord Hotell..

Jeg trengte stuss av hår og skjegg, måtte jeg reise ens ærend for det til Bodø? Neida, på Kosmetikos sto to unge damer opptatt med  blide kunder i frisørstolene og en hel liten kø som ventet på fotpleie, hudpleie og massasje, kroppsbehandling, tannbleking og pedikyr. Jeg spurte om dette var drop in-frisør, men den sa de, var rett over torget, så da gikk jeg dit,  hvor Mo (bildet)sto klar med stussen jeg etterspurte. Hvorfor Glomfjord,  spurte jeg?!  

-Joda,  Mo visste godt om Ørnes, men her kunne han leie fiks ferdig..mest derfor, men som snowboard-kjører hadde han  bestemt seg for en dag å kjøpe leilighet i Glomfjord. Nå var drømmen gått i oppfyllelse, tenk det!  Det eneste som mangler i alpinlandsbyen nå, er bowlinghall på gammel-koopen. Alpinlandsby med fritidsbad trenger bare bowling for å bli et Kinderegg for barnefamilier og andre som ønsker et kortreist og kompakt fritidstilbud. Pust og Pes er jo allerede på torget, frokost også!

John Howard Bottolfsen

Listekandidat Meløy SV