Foto: Meløy kommune

Liv Torill vant pris for sitt arbeid med næringslivet

Næringsprisen for 2021 ble tildelt Liv Toril Pettersen, for sitt arbeid som leder for Meløy Næringsforum i perioden 2011-2021.

Dette sa ordfører Sigurd Stormo om prisvinneren: 

- Årets vinner av næringsprisen har lagt ned stor innsats for å organisere og engasjere bedrifter i Meløy, og jobbet fram prosjekter som har stor betydning for Meløy kommune. I hennes periode som leder har Meløy Næringsforum utviklet seg til å bli en viktig samarbeidspartner for Meløy kommune, samtidig som foreningen har jobbet for sine medlemsbedrifter.  

Som leder i Meløy Næringsforum har Pettersen vært engasjert i en rekke viktige prosjekter som har gitt positive resultater for Meløysamfunnet. Siden 2013 var hun en del av styret i Meløy Utvikling KF, hvor hun blant annet fikk følge Meløy kommunes omstillingsprogram fra begynnelse til slutt.

Hun har også vært ansvarlig for å utvikle Meløyseminaret til å bli et viktig arrangement som tiltrekker seg foredragsholdere og beslutningstakere fra hele landet, samt vært arkitekten bak profilerings- og omdømmeprosjektet Meløy tett på.  

I sin tale framhevet ordfører Sigurd Stormo Pettersens store engasjement for samferdsel i Meløy.

- Du har vært en viktig bidragsyter til den jobben som er blitt gjort, og har bidratt til å peke ut strategier og jobbet med påvirkning for at Meløy skulle få gjennomslag for prioriteringene til Regional Transportplan. 

Liv Toril Pettersen har siden januar 2022 vært ansatt som samfunnsplanlegger i Meløy kommune.  


Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.