Marit Øvrebø (t.h) gleder seg til konsert på Myrvoll kulturgård i desember. T. v Ruth Myrvang som driver Myrvoll kulturgård. Foto: privat

Lys og håp på Myrvoll kulturgård

- «Lys langs en fjord» er en konsert om lyset og håpet i jula. Vi vil det skal være en pust i bakken for folk i den mest hektiske tida, sier vokalist Marit Øvrebø (21) fra Neverdal.


21. desember holder hun og Magne Hanssen konserten «Lys langs en fjord» på Myrvoll kulturgård. Der vil de fremføre kjente og mindre kjente norske og nordnorske sanger i en intim sfære.

Norske sanger Konserten er et samarbeidsprosjekt mellom Marit og Ruth Myrvang. Marit og Magne har jobbet med konserten siden oktober.
- Jeg var på Myrvoll kulturgård for første gang i sommer, og forelsket meg helt i plassen. Jeg tok kontakt med Ruth Myrvang som eier stedet, og spurte om det kanskje var mulig å få til en konsert. Det var Ruth heldigvis positiv til. Så fikk jeg med meg Magne som pianist, forteller Marit.

Ekstra stas Marit har for tiden et jobbeår hjemme i Neverdal. Hun har drevet med musikk, teater og dans hele livet.
- Jeg har klassisk bakgrunn, men liker å drive med mye forskjellig musikk. Planen til neste år er å studere musikkteater, sier hun. Marit gleder seg til å holde konsert hjemme.
- Å holde konsert hjemme er alltid ekstra stas. Vi håper vi har funnet noen sanger som kler stedet og atmosfæren godt, sier hun.
Det er allerede mange påmeldte til konserten.
- Vi har få plasser, så folk må bare melde seg på, sier hun.

Les mer om:

Sport-og-kultur