Foto: Helgelandssykehuset.no

Mann i 40-årene omkom etter båtulykke

Skrevet av Hilde K
06.06.2021 15:00 - OPPDATERT 07.06.2021 16:03

Natt til søndag klokka 01. 06 fikk nødetatene og HRS melding om at en person hadde ramlet i havet fra en fritidsbåt i Rødøyfjorden i Nordland.

To andre personer hadde hoppet etter for å hjelpe vedkommende. 

En mann i 40-årene ble sendt til UNN i Tromsø, med alvorlige skader.

Søndag ettermiddag ble det offentliggjort at mannen er erklært død. Pårørende er varslet.

– Vedkommende, en mann i 40-årene, ble i formiddag erklært død av lege på sykehuset. Pårørende til den omkomne er varslet, skriver politiet i en pressemelding søndag ettermiddag.

 

-Det gikk cirka fire minutter fra nødetatene fikk melding til alle tre var oppe av havet. Andre båter kom til for å hjelpe, ambulansebåt ble også sendt til stedet, sa operasjonsleder Lars Halvorsen ved politiet i Nordland søndag formiddag. 

 

To av personene er uskadet. 

 

Ulykka skjedde rett øst for Rødøya. Hendelsesforløpet er uklart. Politiet har iverksatt etterforskning og har per nå ikke flere opplysninger.

Politiet fortsetter etterforskning av saka og har tatt hånd om båten som ble brukt. Det blir begjært obduksjon av den omkomne for å fastslå dødsårsaken, opplyser politiet. 

 

 

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.