Under fjorårets Rødøymesterskap var det Yngve Krogh som voktet buret for "Segelfore/ Vågaholmen", her i en av turneringens mange dramatiske kamper. Foto: Yngve Brox Guldbjørnsen.

- Meld dere på!

Skrevet av Yngve Brox Guldbjørnsen
09.07.2019 12:23 - OPPDATERT 09.07.2019 21:12

Til nå er det bare to lag som har meldt seg på til Rødøymesterskapet i fotball som arrangeres helga 21. - 22. juli 2019.

Ønsket fra leder for turneringa, Jimmy Krogh, er at minst åtte lag melder seg på. Ved påmelding av åtte lag kan det spilles ordinær gruppe- og sluttspillturnering.

Turneringa er blitt populær, både blant publikum og spillere. I 2018 var det Jektvik som til slutt kunne utropes til Rødøymester 2018.

Fest og hest
Vi tillot å forstyrre Krogh, på ferie i Bulgaria.
- Vi håper lagene i Rødøy melder seg på innen fristen, senest en uke før turneringa starter.
Krogh kan lokke med godt vedlikeholdte baner, kiosk, aktiviteter for barn, og fest på lørdag den 20. juli.

- På festen blir det gjensyn med De siste bohemer, som gjør comeback denne lørdagen. Blir været på vår side håper vi også å få til hesteridning for barna, forteller Krogh.

Meld på
Krogh forteller videre at Rødøymesterskapet  er forbeholdt lag fra Rødøy kommune. Det gledelige med fjorårets turnering er at de også hadde med lag fra Gjerøy. Krogh håper at de også stiller i år.

- Noen av kravene vi har satt er at spillerne skal ha lokal forankring, ha en spiller over 40 år og en jente på banen hele tiden. Vi har i tillegg åpnet for at lagene kan ha med en "lånespiller" utenfra. Jeg oppfordrer alle som er interesserte til å melde seg på fortest mulig, sier Krogh på telefon fra Bulgaria.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.