Meløy kommune med ny hjemmeside

Skrevet av Bente Haldorsen
24.06.2018 19:15 - OPPDATERT 26.06.2018 15:24

På Meløy kommunes nye hjemmeside kan du få svar på spørsmål om kommunale tjenester døgnet rundt, og du kan selv legge inn din forening og/eller bedrifts aktivitet i vår nye kulturkalender.

Møt oss på stand
Mandag 25. juni lanserer Meløy kommune ny hjemmeside. Den nye hjemmesiden vil være mer brukervennlig og yte bedre service overfor våre brukere enn den gamle. Møt oss på stand for en test og tilbakemelding. Du finner oss på følgende steder:

  • mandag 25. juni kl. 11.00 – 12.30: Ørnes sentrum
  • torsdag 28. juni kl. 11. 00 – 12.30: Coop Marked Engavågen
  • torsdag 28. juni kl. 13.00 – 14.30: Halsa Handel
  • torsdag 5. juli kl. 11.00 – 12.30: Yara Glomfjord
Kommune-Kari
Som den første i Nord-Norge tar Meløy kommune i bruk samtaleroboten Kommune-Kari. Kari vil være tilgjengelig døgnet rundt for å svare på spørsmål om kommunale tjenester. Ved å gå inn på kommunes hjemmeside og klikke på Kari-symbolet, starter du en samtale.

 

Svarene Kari gir er utviklet for å gjelde alle kommuner og er flettet sammen med lokal informasjon om Meløy kommune. Dette kan eksempelvis være priser, åpningstider, søknadsskjema og kontaktinformasjon.

 
 Kulturkalender

Meløy har et rikt tilbud på aktiviteter innen kultur og fritid. Alt dette ønsker vi å vise fram på vår nye kulturkalender på hjemmesiden. Kulturkalenderen skal ikke bare være en oversikt over aktiviteter kommunen står som arrangør for, men også alt det som skjer i lag- og foreningslivet og hos andre lokale aktører. Ved å klikke på «Opprett arrangement» kan alle legge ut sine aktiviteter. Vi håper dette er en tjeneste mange vil benytte seg av.