Magne Hanssen og MeSDameS inviterer sammen med Sigvart Dagsland til konsert. Foto: Hilde Kvammen

MeSDameS med Sigvart Dagsland

Jeg har tro på at for å drive et kor på en god måte, så må du stadig fornye deg og prøve ut forskjellige ting, sier Magne Hanssen, dirigent i MeSDameS.


Nå er de klare for konsert med Sigvart Dagsland. Lørdag 10. november holder de konsert på Halsa. Søndag 11. blir det konsert i Fore kirke. Dagsland har vært her under sommerdagene tidligere, men dette er første gang et kor i Meløy gjør et samarbeid med han.

- Damene i MeSDameS er åpne for å teste ut ulike typer musikk. Vi har sunget mye variert musikk opp gjennom årene, sier Magne Hanssen. Nå gleder de seg til konsert.

- Jeg synes Dagsland skriver veldig flotte sanger. Han er en artist som alltid har vært troverdig. Forfatterne han samarbeider med er også veldig gode. Du må tenke igjennom tekstene hans en to- tre ganger for å forstå dybden. Han har også mye spennende akkorder i sangene sine, sier Hanssen. Dagsland har med seg sin faste pianist Torjus Vierli til Meløy. MeSDameS vil være med på sju sanger sammen med Dagsland. I tillegg kommer han til å fremføre ti sanger alene. Sigvart Dagsland har bak seg en lang karriere som artist, og har solgt over en halv million plater.

Les mer om:

Sport-og-kultur