KLAR FOR ÅRETS HØYDEPUNKT: Steffen Andre Jenssen, Roald Andreassen og Iver Andre Marken er klare for årets høstfest.

Møsbrømlefse og dyrebesøk

Skrevet av Bente Haldorsen
30.08.2018 17:42 - OPPDATERT 31.08.2018 08:07

MELØY: Årets markedsdag går av stabelen på Felleskjøpet førstkommende lørdag.

I en årrekke har folk sett frem til denne hyggelige dagen som går av stabelen hvert år i begynnelsen av september.

Her møtes venner og naboer for å ta del i ekte markedsstemning utenfor Felleskjøpets lokaler på Ørnes. Også i år er det  mange utstillere som kommer for å stille ut – og selge sine produkter. Tradisjonen tro blir det mulighet for å kjøpe både nypoteter og ferske egg.

Nordre Meløy Husflidslag varter opp med nydelig rømmegrøt, vafler, kaffe og kaker. Om værgudene er snille er det duket for en ordentlig kosestund i høstsola denne lørdagen.

Daglig leder Roald Andreassen gleder seg stort til markedsdagen og han håper det kommer storinnrykk av folk for å få med seg god stemning, rømmegrøt og masse salgsboder, spesielt nevner han Krambua som er årets nykommer.

 –De minste kan glede seg til å stifte bekjentskap med noen ekte gårdsdyr, som kommer for å skape litt ekstra hygge, sier Andreassen, som ønsker alle velkommen til en dag hvor gode opplevelser og markedsstemning står i fokus. 

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.