Ørnes Blandakor med dirigent Ken Åge Hansen, bandet Birds (Roger Marken, Stein Henriksen, Jan Mosvold og Jan Grytvik) inviterer til Elvis konsert førstkommende lørdag. Dette bildet knipset vi på øvelse på Spildra skole. Astrid Berbusmel

Musikalske timer med Elvis

Skrevet av Ingunn Annie Dahle
02.10.2019 12:00 - OPPDATERT 02.10.2019 18:02

Dét byr de på, Ørnes Blandakor, bandet Birds og dirigent Ken Åge Hansen.

- Vi er ikke så vant til å synge med band. Men vi gleder oss stort til å samarbeide med gutta i Birds, smiler korleder Oddvar Breckan. 

Etter at Ken Åge begynte som kordirigent i januar, gikk det ikke lang tid før idéen om en Elvis-konsert ble lansert. 
- Vi begynte øvingen allerede i vinter. Ken Åge er gira og har ambisjoner. Det synes vi er motiverende. 

Oddvar lover overraskelser i form av blant annet solistopptredener når dørene åpner på Ørnes hotell førstkommende lørdag. Uten å røpe hvem, er han sikker på at dette blir å løfte konserten enda noen hakk. 

- Etter at vi er ferdig med å synge, spiller Birds opp til dans - her byr vi på to for en. Alle som kommer og hører på oss kommer også gratis inn på dansen hvis de ikke vil hjem etterpå. 
Oddvar og hans medsangere håper at denne konserten kan inspirere flere til å bli med i koret. 

- Da jeg startet for 25 år siden hadde jeg aldri trodd at korsang var noe for meg. Men her er jeg, og jeg stortrives. Sangøvelser gir energi og glede og mestringsfølelse. Det vil vi gjerne at flere skal få oppdage. 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.