Nye Selvåg Senior har vært i produksjon lenge, men er nå endelig klar for å døpes! Foto: Egil Sørheim

Nå døpes den!

Førstkommende lørdag skjer det endelig – nye Selvåg Senior er hjemme og klar for å bli døpt. – Det er en stor dag for oss! Uttaler Egil Sørheim.


Allerede i 2014 ble det lagt planer for ny båt. De planene ble igjen tatt frem i 2019 og siden har det gått slag i slag for fiskerikonsernet Sørheim Holding AS. Selve byggingen av båten begynte i mai 2021, første sjøsetting skjedde i 2022. Båten er bygget i Tyrkia.
- Det er en stor dag for oss, vi har jobbet med dette prosjektet veldig lenge, så det er klart det er stas, utdyper Egil.

Viktig taler
At det er stas skal det ikke være tvil om – dåpen feires med arrangement for alle som ønsker å delta. I tillegg kommer fiskeriministeren og skal holde tale under dåpen.
- Det gleder vi oss veldig til og syns selvfølgelig at er veldig gøy! Sier Hege Sørheim Larsen.
Hun opplyser også om at det blir arrangert åpen båt på fredag mellom klokken 15.00 og 19.00 for skuelystne som ønsker å se båten. 

 

Skribenten bak denne artikkelen, Malin B. Ulsnæs, er fra 1. august i år journalist i Kulingen. Hun kommer fra stilling som innholdsprodusent i Ny Næring, som er profileringsblad for næringslivet. Redaksjonen i Kulingen er frittstående og uavhengig, og har ikke bindinger til innholdsproduksjonen i Ny Næring.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.