Gratulerer med åpning! Snoren ble klippet og kundene fikk komme inn for å se Gildeskåls splitter nye døgnåpne butikk i Storvika. Ellen Volden, som er ansatt på butikken, fikk klippe snora.

Nå kan du handle –⁠ døgnet rundt!

Døgnåpen butikk i Storvika er offisielt åpnet! Eiere, ansatte og samarbeidspartnere er storfornøyde på åpningsdag.


For et år siden kjøpte Roy Rognan butikken i Storvika da den forrige driveren ønsket å legge ned. Nå er butikken nyåpnet med totalautomatisk løsning som legger til rette for døgnåpen butikk med selvbetjening.
- Det er en veldig gunstig løsning for Storvika at butikken består, men på en litt annen måte, påpeker Roy.

De ansatte
- Dette er kjempespennende, og vi tror dette blir veldig bra for butikken! Uttaler butikkansatte Ellen Volden og Solbjørg Iversen. 
De har begge vært ansatt i butikken siden i fjor sommer, men vil fremover få en litt annen rolle enn de har vært vant til.
- De fleste kundene handler og ordner det selv, så da blir vår oppgave å passe på at butikken ser fin og innbydende ut og at det er påfylt varer til enhver tid, forklarer Ellen. Hun er fast ansatt, Solbjørg leies inn som vikar.

Ellen Volden (t.v) og Solbjørg Iversen er stolte av sin nye butikk og gleder seg til fortsettelsen. – Dette blir veldig spennende!

Ordføreren
- Det å berge en butikk som hang i en tynn tråd er kjempeviktig. Den satsingen som har blitt gjort her i Storvika er utrolig bra for kommunen vår, smiler ordfører i Gildeskål Bjørn Magne Pedersen.
Han deltar også på åpningen og meget fornøyd med innsatsen som har blitt gjort i Storvika.
- Det er viktig for innbyggerne at butikktilbudet består og så er det selvfølgelig veldig fint å ha et sånt tilbud til turistene som kommer. Veldig bra! Konkluderer han.

Ordfører i Gildeskål Bjørn Magne Pedersen. Foto: arkiv

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.