I fjor fikk idrettslaget og korpset 6500 kroner hver av inntekter fra salget. Kalenderne selges over hele Meløy. Foto: Hilde Kvammen

Neverdalskalenderen er i rute

- I fjor solgte vi 1420 kalendere. Selv om det ennå er en stund til jul, er etterspørselen etter kalendere allerede stor, sier Randi Haug som er leder for idrettslaget.


Kalendersalget har gitt viktige inntekter for idrettslaget og korpset i Neverdal de siste årene. Kalenderen koster 100 kroner. I hver rute er det en mulighet for å vinne en gevinst.

- Populariteten er det ingenting å si på.  Mange selgere har fått henvendelse fra folk som ønsker å kjøpe kalender allerede før salget starter, sier hun.
Lørdag før farsdagen vil de stå på torget på Ørnes og selge kalender. I fjor fikk idrettslaget og korpset 6500 kroner hver av inntekter fra salget. Kalenderne selges over hele Meløy.

Begge foreningene har jubileum i år. Idrettslaget har 40- årsjubileum i år, mens korpset fyller 55 år. Randi Haug og Britha Solbakken som er leder for korpset, mener idrettslaget og korpset betyr mye for bygda.
- Neverdal er en sterk bygd med et godt dugnadsengasjement. Idrettslaget og korpset er med på å holde bygda samlet, og gir barn og unge et tilbud i nærmiljøet som ikke alle andre bygder har. Derfor er vi veldig glad for at så mange støtter oss ved å kjøpe julekalender hvert år, sier Britha.

Les mer om:

Sport-og-kultur