Foto: arkiv

Nord-Norsk Revyfestival avlyses: – Ikke mulig å gjennomføre

Nord-Norsk Revyfestival på Ørnes 2022 er avlyst. Etter to år med strenge smitteverntiltak har altfor få revylag noe nytt materiale å kunne melde seg på med.

– Vi er selvfølgelig kjempelei oss for å måtte ta denne beslutningen, og det er utrolig trasig at det måtte bli slik. Men, det er tross alt det som skal presenteres fra scenen som er viktigst under revyfestivalen, og da er det rett og slett ikke mulig å gjennomføre i sommer, forteller festivalsjef Anita Seljeseth.

Hun og resten av styret har bestemt at Nord-Norsk Revyfestival 2022, det 17. revymesterskapet i rekken siden etableringen i 1990, skal avlyses. Revyledelsen har riktignok fått inn endel påmeldinger av sceneinnslag i forbindelse med fristen 15. april, men altfor få til at det kan gjennomføres et mesterskap.

– Mange av revylagene i landsdelen har ikke kunnet framføre revy de siste to årene, og det har vært vanskelig eller umulig å gjennomføre øvinger. Dermed har de ikke noe nytt materiale å melde på, forklarer Anita.

Festivalstyret har vurdert tilpasninger av programmet med færre forestillinger, og en egen forestilling med gjensyn med kjente og kjære revynumre fra landsdelen. Dette har heller ikke vist seg å være gjennomførbart i sommer.

– Det var et poeng i seg selv å få samlet revymiljøet i sommer. At vi kunne møtes og inspirere hverandre, gi hverandre energi til en re-start for oss alle sammen, etter de to årene der vi ikke har kunnet øve inn og framføre revy, slik vi alle elsker.

– Derfor er det ekstra leit å måtte avlyse.

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.