Notiser

Skrevet av Bente Haldorsen
07.07.2018 09:45 - OPPDATERT 07.07.2018 18:47

Hukommelsesteamet arrangerer pårørendeskole

GILDESKÅL: Hukommelsesteamet i Gildeskål arrangerer kurs for pårørende til personer med demens. Ved nok påmeldte avholdes det kurs ved Gildeskål bo- og servicesenter høsten 2018. Kurset er tiltenkt de som kjenner eller har noen av sine nærmeste som er blitt rammet av sviktende hukommelse eller demenssykdom.

Pårørendeskolen går over fem kvelder med ulike tema. Det vil være lege, sykepleier, hjelpepleier og innleide forelesere som har kompetanse innenfor demens på kursene.
Teamet har også tilbud om samtalegrupper for pårørende til demente.

 

Redusert åpningstid

RØDØY: På grunn av sykdom og ferieavvikling vil publikumsmottak på NAV Rødøy være stengt hver tirsdag, torsdag og fredag i uke 28-29-30. 

 

Aktivitet for barn

GILDESKÅL: Kommunen og KiGOK arrangerer Friluftsskole 14.-16. august. Tilbudet er beregnet for for barn mellom 10 og 13 år. Friluftsskolen vil ha Inndyrsområdet som utgangspunkt. På programmet står blant annet fisketur med Salthammer og matlaging i fjæra. Dag 2. Lage leirplass, kajakk-padling og andre aktiviteter. Tredje og siste dag er satt av til tur med orientering, kart og kompass.
Alle oppfordres til å bli med. Påmeldingsfrist 6. august.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.