Connie Slettan Olsen, ny kommunalsjef i Meløy kommune.

Ny kommunalsjef - Connie Slettan Olsen ansatt som kommunalsjef Kommunikasjon, digitalisering og fellestjenester i Meløy kommune

PRESSEMELDING:  

Connie Slettan Olsen har takket ja til stilling som kommunalsjef for Kommunikasjon, digitalisering og fellestjenester i Meløy kommune.

Hun kommer fra stilling som kommunikasjonssjef i Rana kommune. Olsen har arbeidet i Meløy kommune tidligere som kommunikasjonsrådgiver og vært en del av strategisk ledelse i kommunen i mange år.

Hun tiltrer stillingen 1. august 2021.

Connie S Olsen erstatter Kristine E. Holdal som går fra assisterende kommunedirektør med ansvar for stab og støtte, og over i en annen stilling i kommunen.

- Det har vært en spennende rekrutteringsprosess hvor vi satt igjen med til to svært dyktige kandidater til slutt, og vi er svært fornøyde med at Connie S. Olsen har takket ja til tilbudet og kommer tilbake til kommunen, sier kommunedirektør Adelheid Kristiansen.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.