Investert i INVIS

De kjenner eierskap til bedriften sin, og er stolte av fremgangen de siste årene. Bjørn Tore Hansen (38) og Rose-Helen Hetzler (49) har jobbet 10 år i INVIS!

– Oi! 10 år, det høres så mye ut. Men årene går jo fort, smiler Rose-Helen.
Hun er innflytter fra Tverlandet, og samboer med Bjørn-Wiggo Eriksen. Det var jo egentlig ikke i INVIS hun skulle jobbe.
– Jeg hadde utdannet meg til apotektekniker, og etter å ha flyttet til Storvika var planen at jeg skulle få meg jobb på apotek. Men så ble jeg tilbudt jobb her på INVIS og takket ja til det, smiler hun.
Og vipps så var det gått et tiår!

Leverer varene
Både Rose-Helen og Bjørn Tore ble med på INVIS-laget da bedriften enda var delvis i startgropa, og kun hadde tre ansatte.
– I dag har vi jo 11 ansatte, og det er et veldig stort løft. Den utviklingen har det vært veldig spennende å være med på. Man gjør seg veldig mange gode erfaringer, både positive og negative, forteller Bjørn Tore.
Med fagbrev som både industrimekaniker og kjemisk teknisk operatør, og en bachelor som ingeniør er han en viktig og god mann for bedriften sin.
– Det er moro å jobbe i en bedrift som gjør det så bra. Og det å få bekreftelse på at vi virkelig leverer varene når man er ute på for eksempel offshore-turer gjør at jeg blir stolt av å jobbe her.

 

– Det er moro å jobbe i en bedrift som gjør det så bra. Og det å få bekreftelse på at vi virkelig leverer varene når man er ute på for eksempel offshore-turer gjør at jeg blir stolt av å jobbe her.
Bjørn Tore Hansen 


Unik arbeidsmåte

– INVIS satset heldigvis ikke alle kortene sine i Glomfjord, da hadde vi nok fått oss en alvorlig knekk når REC gikk konkurs. Vi har satset hardt og jobbet lenge mot olje og gass-industrien, noe som har vært veldig positivt for oss, forklarer han.
Første offshore tur for Bjørn Tore i 2011 var en milepæl, både for han selv og bedriften. Det var ikke en oppgave som ble tatt lett på.
– Vi fikk jo beskjed om at hvis vi tabbet oss ut der, og de måtte stenge ville det mistes 150 millioner i døgnet. Vi svetta litt da, ja, ler han.
Heldigvis ble første tur en suksess, og ble en viktig og positiv erfaring for bedriften. Nå jobber de ut mot flere forskjellige offshore-firmaer, og er unik i sin arbeidsmåte.

 

Vi spiller hverandre gode, og har et veldig åpent og inkluderende arbeidsmiljø!
Rose-Helen Hetzler 


Åpent og inkluderende

– Hva er det som gjør at INVIS lykkes så godt?
– Vi er, så vidt jeg vet, alene i Norge om å gjør målinger, behandle måledataene og begynne prosjektering og tegning i en og samme bedrift, påpeker Bjørn Tore.
At kundene kan forholde seg til en bedrift, og gjerne også samme person i bedriften, gjennom hele prosessen gir en stor fordel på markedet.
– Og så tror jeg det har mye med folkene her å gjøre. Vi spiller hverandre gode, og har et veldig åpent og inkluderende arbeidsmiljø, legger Rose-Helen til.
Både Rose-Helen og Bjørn Tore er med på eiersiden i INVIS.
Rose-Helen bor i Storvika, og er samboer med Bjørn-Wiggo Eriksen. Hun har en sønn (25) som bor i Bodø. Hun har utdannet seg til teknisk tegner etter jobbstart i INVIS for 10 år siden. Bjørn Tore er samboer med Siri Kaspara Langskjær, og bor på Ørnes. Sammen har de en datter (3).