André Schjeldrup Nordnes tiltrådte i slutten av april som prosjektleder hos vekst-bedriften Arnøybygg AS. Nå venter en travel høst med stort ansvar for flere byggeprosjekter i Salten.

Mer ansvar for André

Skrevet av Edmund Ulsnæs
28.06.2019 11:12 - OPPDATERT 15.07.2019 13:27

- Jeg har alltid likt å bygge ting fra bunnen. Og nå var jeg klar for å ta enda mer ansvar, og påvirke mer gjennom alle faser i et prosjekt.

Nå venter ferietiden for de fleste av oss, men en kar som garantert får en travel høst, dét er André Schjeldrup Nordnes. Med håndverker-erfaring fra flere av regionens entreprenører, og deretter etterutdanning, har han nemlig tatt fatt på helt nye utfordringer. André er Arnøybygg’s nye prosjektleder.
- Jeg lekte med tanken i noen år, og så gikk jeg løs på en heftig periode med små barn, full jobb og teknisk fagskole i Tromsø. Nå er jeg veldig fornøyd med å være på plass her. Når jeg er prosjektleder er det en veldig fordel å ha mange års erfaring som forskallingssnekker med meg, og arbeid med betong, fastslår han.
40-åringen er oppvokst på Godøynes i Bodø, og har barna Mathias (17) og Selma (6), pluss de to bonusbarna til samboeren Anita (41). Du kan lese mer om André og spennende oppgaver hos Gildeskål-entreprenør Arnøybygg i neste papirutgave av Ny Næring 21. august.