Snakker om spesial-lunsj!

- Vi vil prøve noe nytt, sier Musikk i Nordland. – Vi vil prøve noe nytt! sier Meløy BedriftsService. Dermed, en tirsdag denne måneden: deilig musikk og deilig mat – samtidig!

Heldige ansatte i Glomfjord Industripark (GIP) kan sikre seg en ekstra hyggelig dag på jobben, tirsdag den 19. i denne måneden.
- Vi vil at GIP kal være kjent for mer enn viktig industri og viktig produksjon og mange arbeidsplasser, forklarer daglig leder Mary-Ann Selfors i Meløy BedriftsService.

Mary-Ann Selfors. Foto: prikkenoverien

Klassiske hits
Det er derfor at lunsjpausen blir noe helt, helt spesielt den tredje tirsdagen nå i november. For, nemlig: klokka 11 den dagen inntar de hovedkantina i industriparken, Musikk i Nordland-musikerne Dimitris Kostopoulos og Tor Johan Bøen. Kostopoulus: født i 1984, opprinnelig fra Bodø, sønn av avdøde Kristin Kostopoulus og er, foruten å være en habil sjakkspiller, en mange-prisvinnende pianist som regnes blant Norges aller fremste i sin generasjon. Bøen: født 1971, opprinnelig fra Kongsberg og MiN-musiker siden -09 og egen doktorgrad, faktisk. 
- Vi vil vekke interessen for klassisk musikk hos folk som vanligvis ikke går på klassiske konserter! opplyser den fylkeskommunale musikkenheten MiN om bakgrunnen for denne konsertserien, som kalles ‘MiN Hits Fabrikkturné’. Både Grieg og Chopin, og både LKAB, Helgeland Smolt og Nordtun HelseRehab har hatt besøk.

Mer enn arbeid
- Men ikke bare musikk! sier Mary-Ann Selfors om den helt spesielle mandagen.
- Vi skal servere deilige matretter, også, slik at dette også blir en flott mat-opplevelse før førjulsstria setter inn, smiler hun.
Og flesker til med wraps, kaffe og kake til 30 kroner for alle besøkende – altså under halv pris. Mary-Ann i Meløy BedriftsService skaffet seg dette konsert-besøket av flere, gode grunner. For å trekke mange og kanskje nye og utenfra, altså til hovedkantina som bedriften drifter i industriparken, ja. Men også
- De neste årene skal bedriftene i parken samarbeide om å profilere oss bedre og løfte omdømmet vårt enda mer. Da er det viktig at vi for folk flest blir kjent med oss på ulike måter. Vi har spennende arbeidsplasser og viktig industri, men også mye mer!