Ønsker fra Revmatikerforeningen

Skrevet av Randi Aag
23.08.2019 12:54

Styret i Meløy Revmatikerforening har sendt følgende innspill til de politiske partier i Meløy i forbindelse med kommunevalget 2019:

1.    Tilgang til gode friluftsarealer for alle. Vi ønsker at turløypa rundt Lille Glomvann blir oppgradert og asfaltert. I tilknytning til denne ønsker vi en treningspark.

2.    Vi ber om at Meløy kommune tilrettelegger for at spesialisthelsetjenester som for eksempel revmatolog og audiolog. Det bør være mulig å få tilpasset høreapparat uten å reise til Bodø. Kanskje er ett interkommunalt samarbeid mulig ?

3.    Utvidet åpningstid for Meløy fritidsbad.

4.    Vi forventer at åpningstider mht.lege,laboratorietjenester og telefontid for pasienter ,blir tilpasset den nye situasjonen etter nedleggelsen av legekontoret i Glomfjord.

5.    Nytt amfi på Meløy kulturhus.

 Meløy revmatikerforening er glad for at vi har en så velfungerende og bra Frisklivssentral  og at vi har  varmebasseng i Meløy. Det er gull verdt for mennesker med  muskel og skjelettsykdommer !

Vi håper våre innspill blir tatt med i de ulike politiske partiene i neste kommunestyreperiode.

For styret i Meløy revmatikerforening

Randi Aag, leder

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.