Foto: Arkiv

Ørnes fergekai skal oppgraderes

Knyttet til en utbygging av Ørnes ferjekai skal det først gjøres dypere rundt ferjekaia. Mudringsarbeidet er planlagt påbegynt 1. juni og vil vare rundt fire uker.


– Det vil bety noen endringer i ruteoppsettet. Men du vil hele tiden finne oppdatert rutetabell på reisnordland.no, sier rådgiver ved mobilitetsseksjonen, Per-Christian Størkersen.

Blir stengt en helg
Ferjeleiet vil også en gang i løpet av arbeidet ble helt stengt i en helg grunnet boring og sprenging.
– Dette vil vi informere om gjennom en egen annonsering, når det er avklart hvilken helg dette skal gjennomføres, sier Størkersen.

Vil bedre forholdene
Det nødvendige mudringsarbeidet har vært planlagt over noe tid, og nå er altså tiden inne for å sette i gang. Størkersen ber de reisende om forståelse for at utbedringene må gjennomføres.
– At vi tar dette nå på sommeren handler både om værforhold og om når entreprenøren har kapasitet til å gjennomføre prosjektet. Vi jobber på, og håper å få hele jobben unna på rundt fire uker, hvis alt går som planlagt, avslutter Per-Christian Størkersen.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.