På kino denne uka

Fire forskjellige filmer på Glomfjord kino denne uka, og noe for enhver smak. Se tidspunkt og mer info under!


Tors 8. juni - Spider-Man Across the Spider-Verse
Kl.:
18.00
Sjanger: Action / Eventyr / Animasjon 
Spilletid: 2 t. 19 min.
Aldersgrense: 9 år

Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse. Etter gjenforeningen med Gwen Stacy, slynges Spider-Man, Brooklyns snilleste nabolagshelt, gjennom multiverset hvor han slår seg sammen med en gjeng Spider-folk, for å beskytte. Nr. 1 på kino i Norge og USA i helga med fantastiske kritikker fra anmeldere og publikum. 

Tors. 8. juni - The Boogeyman
Kl.: 20.20
Sjanger: Thriller / Horror
Spilletid: 1 t. 38 min.
Aldersgrense: 15 år

The Boogeyman er en skrekk-thriller basert på novellen skrevet av skrekk-mesteren Stephen King. Søstrene Sadie og Sawyer er i sjokk etter morens nylige dødsfall, og får ikke støtten de behøver fra faren, Will, som jobber som terapeut, men som selv forsøker å håndtere sin egen sorg. En dag dukker en desperat pasient uventet opp i hjemmet deres for hjelp, og etterlater noe skremmende og overnaturlig.


Søndag 11. juni - Birk og Magne: Gruvens mørke Hemmelighet
Kl.: 17.00
Sjanger: Action / Eventyr / Familiefilm / Spenning 
Spilletid: 1 t. 30 min
Aldersgrense: 6 år

Sommerens store, norske familiefilm hadde verdenspremiere under Barnefilmfestivalen i Kristiansand og endte opp med selveste publikumsprisen!
Magna ønsker å finne ut hva som skjedde faren hennes. Samtidig kjemper Birk sin livs kamp for å redde turisthytten som han driver sammen med sin adoptivpappa. Når han forstår at forsvinningen til Magnas far henger sammen med sin egen mystiske fortid, slår de seg sammen på søken etter sannheten. 

Søndag 11. juni - Transformers: Rise of the Beast
Kl.: 19.00
Sjanger: Action / Sci-Fi
Spilletid: 2 t. 7 min.
Aldersgrense: 12 år

Vi er i New York på 90-tallet. Transformers er tilbake!
Noah (Ramos), en skarp ung fyr fra Brooklyn, og Elena (Fishback), en ambisiøs forsker, blir dratt inn i robotenes verden, når Optimus Prime og hans gjeng med andre Autobots møter en ny stor trussel. Fienden er innstilt på total tilintetgjørelse, og det lades opp til robotkamp av katastrofale dimensjoner.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.