Lensmann Jim Kristiansen.

Politiet: Vi går over i en ny fase: Søk etter antatt omkommet

Skrevet av Hilde Kvammen
09.11.2020 15:45 - OPPDATERT 10.11.2020 19:17

I ettermiddag besluttet politiet at de nå går over i en fase der de søker etter en antatt omkommet.

- Vi går nå over fra en leteaksjon til søk etter antatt omkommet. Det har gått så lang tid siden forsvinningen at vi mener at det nå er sannsynlig at hun ikke er i live, sier Jim Kristiansen ved Ørnes lensmannskontor. 

Han forteller at familien er orientert og at politiet har god dialog med dem. 


- De er orientert om at vi nå er over i en ny fase hvor vi leter etter en antatt omkommet. Samtidig fortsetter etterforskningen og vi vil gjennomføre nye søk på onsdag. 

I dag ble det gjennomført søk med hundeeskorte i Mosvolddalen. Søket gav ingen resultat. Onsdag vil politiet kjøre nye søk med politihunder. 


- Vi vet ikke hvor vi vil gjennomføre søkene enda. Vi må analysere og gå gjennom hva som har vært gjort og se på muligheter videre, forteller Kristiansen som på vegne av familien vil takke alle som har vært med redningsaksjonen. 

- Familien vil takke alle de som har vært med å bistå i letingen. Det er gjort en formidabel innsats. Både frivillige og letemannskap har gjort en strålende jobb over tid, under svært krevende værforhold. Familien ønsker å si at de er svært takknemlige for det arbeidet som er gjort, sier Kristiansen.

Han understreker at politiet fremdeles er interessert i alle tips som kan bidra til å finne den savnede. 


- Vi er alle interessert i å finne henne.  

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.