10. kandidat Nordland Senterparti Anette Amalie Åbodsvik Bang. Foto: privat

Politikk er mer enn 50 år gamle menn i dress

Skrevet av Anette Amalie Åbodsvik Bang
29.08.2019 13:00 - OPPDATERT 30.08.2019 12:02

Politikken er det som setter rammen for livet vårt, og som 18 åring er jeg klar til å være med å bestemme mine egne rammer.

Ungdommen trenger en sterk stemme på fylkestinget, og jeg har tenkt til å være denne stemmen. Jeg kan representere våre yngste velgere og ikke minst en fremtidsviktig gruppe i Nordland. Ikke bare skal skolestrukturen diskuteres, men også psykisk helse, miljø og kultur. Jeg vil jobbe for å gjøre hverdagen til oss ungdom lettere. Ikke bare på skolen, men også på fritiden.

Jeg stiller til valg fordi jeg vet at vi trenger unge folk inn i politikken, og ikke minst på fylkestinget. Det er viktig med nærhet, både i oppveksten og når man flytter hjemmefra. Som Senterungdom har jeg nærhet og omsorg i ryggmargen. Senterpartiet og Senterungdommen er den tydeligste stemmen for gode tjenester nært folk, og dermed ble valget enkelt.

La denne fylkestingsperioden være en tid der vi tørr å tenke nytt. Tenk på ungdommen og vårt beste. Et løft i kulturlivet og et trygt og godt samfunn for alle. Ungdommen trenger tillit. Stem unge kandidater ved fylkestingsvalget, og gi dem muligheten til å påvirke sin egen hverdag.


Godt valg!
10. kandidat Nordland Senterparti
Anette Amalie Åbodsvik Bang

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.