– Dersom det står 8150 RH på loddet ditt, kan du vente deg en slump penger inn på kontoen, sier Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen. Foto: postkodelotteriet

Postkodelotteriet - Noen på Ørnes har vunnet penger

Skrevet av Pressemelding
11.11.2020 12:51

 

I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som avgjør om du vinner, og lotteriet deler ut gevinster hver eneste dag. I dag har lotteriet trukket ut en vinner i postnummer 8150 Ørnes. Dette opplyser postkodelotteriet i en mail til Kulingen.

Den heldige vinneren kan vente seg en utbetaling på 20 000 kroner. 

Postkodelotteriet
Ble startet i 1989 av fire nederlendere, hvorav tre av de har bakgrunn fra humanitære organisasjoner. Finnes i dag i Nederland, Sverige, Storbritannia og Tyskland. Lotteriet har i dag 10 millioner abonnementer. Postkodelotteriet eies og drives av Nederlandske Novamedia. Lotteriet baserer seg på en abonnementsløsning der deltakernes postnummer, adresse og en personlig kode utgjør vinnerloddet. Uansett fordeling vil dermed et helt område eller nabolag vinne samtidig.
Postkodelotteriet fikk etter gjentatte forsøk de siste årene, konsesjon fra Lotteri- og Stiftelsestilsynet i Norge i 2017. Konsesjonen er knyttet til to samarbeidspartnere i Norge, SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Konsesjonen begrenser seg til 125.000 abonnenter i lotteriet. I 2020 går 50% av omsetningen tilbake til vinnerne i form av premier. 25% av omsetningen går til veldedighet (50% av nettoomsetning), mens 25% går til drift og markedsføring.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.