Storviksanden Camping har fått frastjålet pride-flagget for tredje gang. Nå vil de gjerne ha tips i saken!

Pride-flagg stjålet for tredje gang

Campingplassen har helt bevisst hengt opp både pride-flagg, norsk flagg, EU-flagg, sameflagget og flernasjoners campingflagg for å vise at alle er velkomne.


– Hadde det vært et engangstilfelle hadde man nok bare latt det gå, men nå henger vi opp flagg for fjerde gang, sier Roy Rognan oppgitt.

I 2021 hengte Storviksanden Camping opp pride-flagg for første gang. På sensommeren i 2022 ble det første stjålet, og i fjor høst ble det andre stjålet. Det ble likevel hengt opp nytt i år, men nå er det også borte. 
- Vi så på overvåkningsvideoene at det begge gangene i fjor ble utført av noen som kjørte en hvit tesla, forklarer Roy. 
Men på grunn av strenge regler for å drive overvåkning er bildene for uklare til å kunne tyde skiltnummer på bilen. 
- Og i år har det skjedd på nytt! Denne gangen var det noen med ei rød stasjonsvogn som har vært på tokt, men det er vel nærliggende å tro at det er samme folk som står bakom. 

Det beste hadde jo vært om de kunne føle seg sikre på at det ikke kom til å skje på nytt, men nå skal de i alle fall henge opp flagget på en ny måte. 
- Vi har bestemt oss for at vi bare må legge ned stanga og montere opp flagg uten tråd. Da får de litt å bryne seg på neste gang de prøver, smiler Roy. 
Men de mottar gjerne tips hvis noen har informasjon om saken. 
- Finner vi ut hvem som har gjort det kommer vi til å anmelde saken. Det blir for dumt at noen skal få lov til å kjøre rundt og hente ned pride-flagg rundt om. 

TIPS KAN SENDES TIL:
Roy Rognan på tlf. 901. 66 254 eller til Kulingen sin e-post: [email protected]

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.