Fornøyde ansatte kan nå ønske kundene velkommen til en nyoppusset butikk. Fra venstre: Gøran Abelsen, Anne Bang, Trond Hansen og Hege Engen. Alle foto: Eirik Holdal

Pusset opp Bunnpris Vågaholmen for millioner: - Vil gi kunder en bedre handleopplevelse

Torsdag 18.februar kunne de ansatte på Bunnpris Vågaholmen ta imot kunder i en butikk, hvor alt annet enn selve lokalet er nytt. - Vi har optimalisert dagens lokaler, forteller kjøpmann Trond Hansen.

Innredning, reoler, kassadisker, kjøle- og fryseutstyr og lys er alt helt nytt. Et arbeid som har tatt to og ei halv uke og kostet rundt tre millioner kroner.


Puslespill
Samtidig som oppussingen av butikken har pågått, har Bunnpris Vågaholmen holdt åpent.

- Vi har ikke hatt stengt en eneste time. Det har vært et lite puslespill, men folk har vært veldig tålmodige og forståelsesfulle. Så det har gått utrolig bra, forteller Hansen. 

Den største endringen som er gjort, er nytt kjøle- og fryseutstyr. En dobling i forhold til det som var tidligere.

- Det gjør at vi får presentert varene på en mye bedre måte nå, opplyser Hansen.

Et ønske over tid
I 1993 ble butikken en del av Bunnpriskjeden, og det er 15 år siden siste oppgradering.

Hansen forteller at tiden derfor var overmoden for en oppgradering nå. Dagens butikk er på cirka 600 kvadratmeter og inneholder foruten dagligvarer også et utvalg av strikkegarn, leketøy, kjøkkenutstyr, skrivesaker med mer.

Hansen forteller at ved hjelp av nye lys, optimal vareplassering og fokuset på å gi luft i kassaområdet og innerst I butikken, gir en følelse av en større butikk, selv om lokalet ikke er bygget ut.

- Vi har klart å utnytte butikklokalet på en mye bedre måte nå enn tidligere.

Kjøle- og fryseutstyret er største delen av investeringen som er blitt gjort.

Gode samarbeidspartnere
Kjøpmannen i Rødøy roser Bunnpriskjeden for hjelpen.

- Innsatsen og hjelp fra Bunnpriskjeden og leverandørene av utstyret, har vært helt enestående og avgjørende i perioden butikken har blitt renovert, sier Hansen. 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
I tillegg er han full av lovord om lokale bedrifter som har bistått.

- Jeg må få rose håndverkerne fra Multi-Kulde, Krogh Entreprenør og ikke minst Rødøy Elektro, som har gjort en formidabel jobb på kort tid. Spesielt må nevnes Erling Hafsmo hos Rødøy Elektro, som har brukt både lørdager og søndager for å komme i mål med sin del av prosjektet. Rett og slett imponerende. 

- Så vil jeg også takke alle ansatte og familie, som har strukket seg langt for å bidra til et godt resultat og at vi kom i mål til planlagt tid, sier Trond Hansen til slutt.

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.