Ragnhild Angell (43) fra Engavågen ga ut låt i 2012, og nå har hun gjort det igjen. Låta «Shake the dust off» har allerede 75 000 visinger.

Ragnhild (43) ga ut ny låt

I 2012 ga hun ut «Future and Hope», som ble godt mottatt av lytterne. Nå er Ragnhild aktuell med nytt album!


– 12. mai lanserte jeg første låt sammen med NU-P, som er en up-and-coming artist fra Mo i Rana, forteller hun. 

Ragnhild Angell fra Engavågen har drevet med musikk i mange år, og har de siste årene etablert seg på Youtube, hvor hun legger ut både musikkvideoer og sin egen barnetv-serie. 
- Det er mest på Youtube og Spotify jeg har etablert meg som artist, hvor jeg kaller meg for R’n’Angel, forteller Ragnhild.
Siden sist sangutgivelse har hun jobbet ved kulturskolen i Meløy, som barnepastor i Visjonskirka og hos Visjon Norge, en kristen TV-kanal som sender 24 timer i døgnet. 
- I Visjon Norge har jeg vært både skuespiller og programleder i Barne-Tv, og skrevet manus og fått produsert et maskot-show. 

Nå begynner det å bli en stund siden første låt ble gitt ut, men ifølge Ragnhild har det ikke stått på lysta. 
- Som artist har jeg jo lyst å gi ut sangene jeg lager, men det er veldig dyrt og jeg har måttet spare for å kunne gi ut ny låt, forklarer hun. 
Men etter å ha vært i bransjen en stund har hun fått et stort nettverk. 
- Det gjør det veldig mye enklere med promotering, når man har litt drahjelp.
Hun har blant annet fått god kontakt med David Thulin i Nashville, som også produserer musikk for Michael Jackson’s nevø - TJ Jackson.
- Kontaktnettet mitt har hjulpet meg mye med promotering. Bare det at jeg har gitt ut denne låta sammen med N-UP har gjort at den nye låta har fått hele 75 000 visninger allerede, smiler hun. 

«Shake the dust off» ble gitt ut 12. mai 2023

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.