Heidi Bakke og de andre ansvarlige ved arrangementet har fått låne alkotestutstyr hos politiet. Her er hun sammen med Karl Johnny Nilsen ved et tidligere rusfritt arrangement da han sto for testingen.

Rusfritt for ungdom på Inndyr

Skrevet av Bente Haldorsen
07.05.2018 11:48

16. mai inviteres det til rusfritt ungdomsarrangement på Inndyr.

I flere år har det vært tradisjon med rusfritt ungdomsarrangement på 16. mai på Inndyr. Også i år blir det fest for de unge på "Huset".

Bakke sier at kommunen, som arrangør, tar seg av alkotestingen med utstyr lånt fra politiet, men hun tror politiet vil avlegge et lite besøk i løpet av kvelden.

Det tilbys skyss til de som trenger det, men behovet må meldes inn innen 11. mai, sier Heidi Bakke som legger til at skyssen er gratis. Hun sier til MA at det er stor interesse fra ungdommene, som ser frem til arrangementet.

TIDLIGERE ARRANGEMENT: Maria Lekanger Kirkesæther, Celine Amalie Meidelsen Hansen, Mathilde Kroknes Leding og Lasse Andre Hanssen deltok på det populære arrangementet for to år siden. Arkivbilde: Bente Haldorsen.

 Denne kvelden er beregnet på unge fra 8. klasse og opp til videregående skole. Bakke lover bra musikk av DJ og trekning av flotte premier til alle som blåser grønt på alkometeret.