Slukket brann på Reipå

Skrevet av Hilde Kvammen
02.01.2020 09:30 - OPPDATERT 03.01.2020 14:17

Klokken 01. 11 natt til torsdag rykket nødetatene ut til en brann i en lagerbygning på Fore båt og Motorservice AS på Reipå.

Klokken 01. 51 melder nødetaten at brannen er slukket. 
- Vi rykket ut til stedet så fort vi fikk beskjed om brannen. På brannområdet er det bygg som står veldig tett og stor spredningsfare, men vi klarte heldigvis å stoppe brannen relativt raskt, sier utrykningsleder Torbjørn Bach til Kulingen.

Giftig røyk


Etter å ha ankommet stedet meldte nødetatene at det var full fyr på stedet, og at røyken gikk mot bebyggelsen. Det var mye kjemikalier lagret i bygget som brant, og røyken fra brannen var giftig. Derfor oppfordret de folk i nærheten til å lukke vinduene og holde seg innendørs. 

Vellykket slukking


Det var mye vind i området da brannen blusset opp.  
- Etter at vi slukket satt to mann vakt for å passe på at flammene ikke skulle blusse opp igjen. De gav seg i seks-sjutiden i dag tidlig. Slukningsarbeidet var vellykket, og det var veldig godt jobbet av alle som rykket ut, sier Bach. 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.