Jan Fredrik Helland spiler konsert i Meløy i helga. Foto: arkiv

Søndag blir det mørketidskonsert med Jan Helland på Myrvoll kulturgård

Søndag 21. november er det duket for en fin stund i mørketida på Myrvoll kulturgård.

Her vil Jan Fredrik Helland dele egenkomponerte sanger, instrumentale krumspring i gitarens verden og en god dose Americana. 

Konserten starter søndag 21. november klokka 17.00. 

Jan Helland er musiker, låtskriver og artist, opprinnelig fra Lier i Viken, nå bosatt i Gildeskål. Han har bak seg en mangfoldig kunstnerisk virksomhet. Denne omfatter medvirkning i klassiske orkestre, forskjellige typer bandvirksomhet samt duo, trio og solo-opptredener.

Som låtskriver og gitarist står Helland bak flere plate og CD utgivelser med Drammens-bandet BARDZ, et band som for øvrig har vært representert både  på Drammen Elvefestival  og på midtsommertreffet på Inndyr. En konsert med Helland kan  by på  instrumentale dypdykk i gitarens verden, egenkomponerte sanger på engelsk og norsk og ikke minst en god dose Americana. Her lener musikeren seg på mange års  erfaring fra utøvende musikalsk virksomhet i USA.

En konsert med Jan Helland vil gi både alvorlige og humoristiske øyeblikk.

I en tradisjonsrik nordnorsk atmosfære tilbyr Myrvoll kulturgård de besøkende også en spesiell musikalsk opplevelse i tråd med den unike settingen på stedet. 

Påmelding til konserten på telefon til 476 51 701. 

Det er åpent i kafeen på gården fra klokka 15.00. 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.