Meløy Ski og Sykkelklubb inviterer til Mosvolddalen på søndag for å sykle gjennom bekken. Foto: Privat

Bli med å sykle gjennom bekken!

Skrevet av Thomas Hegge Moen
10.07.2020 15:15 - OPPDATERT 11.07.2020 10:02

- Vi i Meløy Ski og Sykkelklubb ønsker å skape litt liv og røre på Ørnes og vi tenkte at noe enkelt og morsomt vil slå an, forteller Remi Knudsen, leder i klubben.

- Alle liker å leke i og med vann og hva er da morsommere enn å sykle gjennom den lille bekken for å så lage en superfin splæsj? Spør Remi.
 
I Mosvoldalen har klubben, med Remi i spissen, jobbet med en rundbaneløype for terrengsyklister. Løypa holder nasjonal standard i forhold til både høydemeter og tekniske utfordringer, men i dette arrangementet, som finner sted på søndag fra 12.00 til 14:00, kan alle med sykkel delta. 

Gratis is vil det også bli servert.
- Vi syns det er artig å få være med på denne festen, sier butikksjef ved Spar på Ørnes Siw-Heidi Bjerga Lillevik. Lokalbutikken ønsker å gi en is til alle som splæsjer gjennom den 4-5 meter brede bekken.
 
Remi anbefaler at de som kommer med bil parkerer ved idrettsbanen i Mosvoldalen og sykler opp derfra. Han legger til at voksne også får splæsje, men at isen deles ut til de minste så langt det rekker.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.