OPPGJØR: Forestillingen tar et oppgjør med et av våre aller største samfunnsproblem, mobbing og utestenging.

Sterk forestilling

Skrevet av Julie Alida Steindal
12.10.2018 10:09 - OPPDATERT 14.10.2018 08:02

MELØY: Meløys ungdomsskoleelever var publikum da Nittedal teater leverte en sterk, tøff og aktuell forestilling i Meløy kulturhus.

STERK FORESTILLING: Magnus Andersen, Madlen Skoglund og Malin Jørgensen fra Enga skole opplevde forestillingen som sterk og tøff å se på.

Forestillingen #hengdeg er stadig på turné og har nylig besøkt Meløy.
Forestillingen tar et oppgjør med et av våre største samfunnsproblemer; mobbing og utestenging. Den er vond, sår og dessverre altfor dagsaktuell. 

Den har ført til økte henvendelser fra ungdom til politi, helsesøstre og skoleledelse. Den har  også bidratt til å rulle opp større mobbesaker og til å avdekke angst, psykiske problemer og depresjon. 

Forestillingen har skapt debatt, tårer, sinne, frustrasjon, tomhet og anger. Og den har skapt klemmer, historier, gode samtaler og vennskap, skrives det i teaterets egen presentasjon.

Ingen forblir uberørt i møtet med #hengdeg –heller ikke ungdommen i Meløy.

Slik beskriver Magnus, Madelen og Malin sin opplevelse etter å ha sett forestillingen. 

– Det var sterkt og tøft å se på, litt ekkelt, var på gråten, sier det tre ungdommene, som samtidig følte det godt å se en slik fremføring. De anbefaler andre til å få med seg forestillingen som de synes har kjempeflinke skuespillere som får frem budskapet på en realistisk måte.

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.