Stor trivsel på legekontoret

Skrevet av Meløy kommune
09.02.2021 17:00 - OPPDATERT 10.02.2021 21:26

- Dette er blitt svært, svært bra, sier Christian Rokseth, tidligere kommunelege 1 og nå fastlege ved Ørnes legekontor.

Mandag 25. Januar kunne Ørnes legekontor ta imot de første pasientene i sine nye lokaler i Meløy helse- og velferdssenter.

Selv om de første dagene etter flyttingen kunne virke litt kaotiske, er Rokseth ikke i tvil om at de nye lokalene er med på å sette et positivt preg på arbeidshverdagen.

- Alt her er tipp topp moderne, og sammen med den kommunale prosjektledelsen har vi jobbet fram gode løsninger for legekontoret, sier Rokseth.

Han fremhever samtidig at trivselsfaktoren på jobb er stor, og at det er et godt team som nå er på plass i de nye lokalene.  

- Også pasientene virker begeistret for de nye og fine lokalene, sier Rokseth.   

Med det nye senteret har man fått en samlokalisering av viktige tjenester, og med det muligheten for bedre samhandling mellom tjenester som diabetessykepleier, Meløy Frisklivssentral, og ergo- og fysioterapitjenesten. I tillegg skal virksomhetsleder for helsefremmende og forebyggende tjeneste ha kontortid på senteret enkelte dager i uken.

- Et større og tverrfaglig kollegium, og topp moderne utstyr gjør at vi kan levere bedre og mer forutsigbare tjenester til våre pasienter, sier Christian Rokseth.

Samlokaliseringen medfører videre at sykehjemmet får kortere vei til legehjelp dersom noe skulle oppstå, og motsatt vil legevakten kunne få støtte i helsepersonell fra sykehjemmet i krevende situasjoner. 

- Dette gir en trygghet for den som er på vakt, sier Rokseth. 

- Dette er et glimrende senter, og nå er det viktig at vi fyller det med godt innhold, fortsetter han og fremhever det gode teamet han har rundt seg. -Gode team bidrar til å skape trivsel og ivaretar pasientsikkerheten samtidig.

Rokseth er ikke i tvil om at det nye senteret vil få betydning for videre rekruttering. 

- Nå kan vi tilby en moderne, lys og trivelig arbeidsplass med et bredt sammensatt kollegium. Meløy helse- og velferdssenter er en attraktiv arbeidsplass for framtiden, avslutter han.   

LES OGSÅ: Åpning av Meløy Helse- og velferdssenter: - Et fabelaktig bygg!
LES OGSÅ: Nytt senter med ny teknologi
LES OGSÅ: Kjøkkensjef Kirsti: - Vi gleder oss masse til nytt kjøkken, nytt utstyr og god plass
LES OGSÅ: - Her blir det bra å bo
LES OGSÅ: Ett bygg for fremtida
LES OGSÅ: Hent: - Ett av våre beste prosjekter
LES OGSÅ: Monter Solhaug: - Flott oppdrag!
LES OGSÅ: Kvalitet og trivsel i høysetet 
LES OGSÅ: Seremonirommet - For sorg og glede
LES OGSÅ: Kunstopplevelser
LES OGSÅ: Fremtiden starter nå

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.