Mette Haurum i Meløy kommune oppfordrer hele familien – men spesielt barn og unge – til å melde seg på aktiviteter i Kul sommer. Foto: Astrid Berbusmel

- Ta med kompisen og få en kul sommer!

Skrevet av Ingunn Annie Dahle
23.06.2020 13:31 - OPPDATERT 25.06.2020 09:02

Meløy kommune inviterer til artige dagsaktiviteter rundt om i kommunen.

Dette gjør de i samarbeid med lokale lag og foreninger. Noen aktiviteter er ment for hele familien, og noen er for mer spesifikke aldersgrupper.

Mye å velge i
Mette Haurum er kulturkonsulent i Meløy kommune.  
- Ta med en kompis og kom! oppfordrer hun.
- Hva med å prøve ut yoga, orientering, frisbeegolf, grottetur, kitesurfing, rappellering eller zipline? Det er mye forskjellig å velge mellom. Det er artig å gjøre ting ilag, så spør vennene dine om de blir med. Og foreldrene må gjerne oppmuntre barna til å delta. Vi legger til rette for aktivitet, det er opp til alle å melde seg på, smiler Mette.
- Utfordre familien og venner til å bli med! Digitale spill og tven er der i morgen også, men disse aktivitetene får du bare en sjanse med nå i sommer.
Det arrangeres også fellesturer med Fjelltrimmen. Nytt av året er at alle som går minst seks fjelltrimposter, og registrerer dem på telltur.no, så er du med i trekningen av gavekort. To av disse gavekortene en forbeholdt aldergruppa 0-20 år.  

Sjekk ut Meløy kommune på sosiale medier, der finner du oversikt over de aktivitetene du kan delta på. MEN husk at du MÅ melde deg på!

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.