Odd Strøm har sagt opp sin jobb som administrerende direktør i Nova Sea.

Toppsjefen i Nova Sea slutter

Skrevet av Roger Marthinsen
28.06.2019 08:00 - OPPDATERT 29.06.2019 12:02

Odd Strøm har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i oppdrettsgiganten.

Odd Strøm har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Nova Sea. Dette melder selskapets styre i en pressemelding torsdag kveld.

– Styret i Nova Sea vil informere om at vi, med stor beklagelse, har mottatt oppsigelse fra adm.dir Odd Strøm, fremgår det av pressemeldingen.

Odd Strøm har jobbet i Nova Sea siden sommeren 2009, og har i denne perioden ledet selskapet gjennom ti år med betydelig vekst og organisasjonsutvikling samtidig som selskapet løpende har levert solide resultat.

– Jeg er mest fornøyd med at vi har lykkes med å gjøre Nova Sea til et helintegrert bunnsolid selskap, fra stamfiskproduksjon til marked, sier Odd Strøm, som videre sier at han har hatt en utrolig spennende tid som leder i Nova Sea.

– Det at jeg nå sier opp har vært et vanskelig valg, men det kjennes riktig å slippe nye krefter til for å lede selskapet videre. Jeg har fått jobbe sammen med fantastisk flinke oppdrettskolleger som jeg vil savne, sier Strøm, som skal jobbe i Nova Sea ut året.

– Styret i selskapet vil bruke tiden framover på å lete etter Odds arvtaker. Styret takker Odd for en fantastisk utført jobb som det står stor respekt av, sier nyvalgt styreleder i Nova Sea, Aino Olaisen.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.