Foto: Cirkus Agora

Totalt sirkus!

Hvis imponerende balansenummer, ponnidressur og sterke muskelmenn som lar seg overkjøre av bil i manesjen trigger interessen din burde du sette av 6. august!


Da kommer nemlig Cirkus Agora til Ørnes, nærmere bestemt Rådhusparken, og åpner teltet for nysgjerrige tilskuere. Sirkuset har så langt spilt for fulle hus og gleder seg nå til å presentere programmet sitt for meløyfjerdinger.

Foto: Cirkus Agora

Cirkus Agora ble startet i 1989 og er drevet av sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal som også selv opptrer i manesjen med blant annet dressur av ponnier og balansekunster. I år vil over 100 små og større steder rundt om i Norges land få besøk av sirkuset.

Les mer om Cirkus Agora her!

 

Skribenten bak denne artikkelen, Malin B. Ulsnæs, er fra 1. august i år journalist i Kulingen. Hun kommer fra stilling som innholdsprodusent i Ny Næring, som er profileringsblad for næringslivet. Redaksjonen i Kulingen er frittstående og uavhengig, og har ikke bindinger til innholdsproduksjonen i Ny Næring.

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.