Kristian A. Moen er trainee i Rødøy kommune.

Trainee i Rødøy

Skrevet av Rødøy kommune
08.09.2018 22:21 - OPPDATERT 12.09.2018 10:33

Kristian A. Moen er ny som trainee i Rødøy kommune. Han skal blant annet jobbe med nærings- og samfunnsutvikling, i en periode på nesten to år.

Kristian er 27 år og fra Drammen. Han har blant annet master i statsvitenskap. Han har også studert offentlig styring, ledelse og økonomi. I august flyttet han til Tjongsfjorden, og han er allerede godt i gang med arbeidsoppgavene for Rødøy kommune.

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

– Jeg syntes det så ut som et veldig spennende program, og en god mulighet til å oppleve en del av landet jeg ikke kjenner så godt fra før. Traineeprogrammet gir helt unike muligheter for oss relativt nyutdannete.

Hvilke forventninger har du til prosjektet?

– Jeg har en forventning om at virkelig får utfordret meg faglig! Jeg tror jeg kommer til å lære mye og få varierte arbeidsoppgaver, som er utfordrende på forskjellige måter.  I tillegg til det rent faglige, så kommer jeg til å bli kjent med masse nye folk, og tror jeg kommer til å kose meg i Rødøy.

Rødøy kommune er medlem i Trainee Salten. Programmet består av 35 medlemsbedrifter og kommuner i Bodø og Salten. Som trainee får du mulighet til å jobbe i noen av regionens mest spennende virksomheter. Traineeprogrammet byr på 22 spennende måneder fylt med utfordrende og lærerike prosjektoppgaver. Traineen får allsidige arbeidsoppgaver tidlig i karrieren, med en bratt læringskurve. Etter endt program er målet at traineene være ettertraktet på arbeidsmarkedet, og besitte et stort faglig og sosialt nettverk.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.