Trine Rein og Adrian Jørgensen kommer til Meløy og Gildeskål denne uka.

Skal skape julemagi i Meløy og Gildeskål denne uka

Trine Rein skal også i år ut på veien på juleturné, og om få dager opptrer Rein i Gildeskål hovedkirke 25. november og i Fore kirke 26. november.


Trine Rein reiser også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. 

Skråblikk på livet 

Trine Rein er kjent for å by på seg selv, holde seg godt innenfor en tradisjonell, norsk julefeiring. Her skal publikum både få kjenne på andekt og høytid, men også glede og lettelse over å kunne samles til julefred og julefeiring igjen. Noen skråblikk på livet blir det også gjerne med Trine Rein bak mikrofonen.

Med sin vakre, sårbare og sjelfulle stemme krøp Adrian Jørgensen godt inn i hjertet til både Trine Rein og publikum sist han var med som gjesteartist, og da var det ikke vanskelig å invitere ham igjen. Duoen besøker hele 30 kirker under årets Julegaven, hvorav ti i Nordland, sju i Trøndelag, og tretten på Østlandet.

I alle kirkene spiller de sammen med håndplukkede kor, og i Meløy og Gildeskål er det Bodø-koret «Korrækte damer» som skal synge sammen med artistene.  Konserten i Gildeskål hovedkirke er 25. november klokka 18.00. Konserten i Fore kirke er 26. november klokka 17.00. Ensemblet som drar ut i år består av:

Trine Rein – sanger
Adrian Jørgensen – sanger
Olav Torgeir Kopsland – gitar, pedal steel
Eivind Kløverød – trommer/perkusjon
Kenneth Bjørdal – Hammond orgel/keys
Helge Taksdal – lyd/teknikk

MAF (Mission Aviation Fellowship) – crew

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.