Kent-Inge Rendal, leder for Halsakameratene valgte sammen med turneringsledelsen å gjennomføre helgas fotballturnering. Foto: Ingunn Dahle

-Vanskelig situasjon!

Halsakameratene valgte å gjennomføre den planlagte turneringshelga for barn og ungdom.


Natt til lørdag opplevde Meløy nok en alvorlig ulykke med tragisk utfall. To unge voksne omkom. 

Det var usikkert om den planlagte turneringen på Halsa skulle gjennomføres. Men etter å ha rådført seg med ordfører Sigurd Stormo og varaordfører Ken Henry Solhaug, besluttet turneringsledelsen å la arrangementet gå sin gang. 

- Det blir annerledes. Vi har det mer dempet med mindre støyende musikk. Stemningen i dag kjennes litt tung, samtidig kan det være godt å møtes istedenfor å sitte hjemme alene og gruble. 

Det konstaterer leder i Halsakameratene, Kent-Inge Rendal, lørdag formiddag. 
- Meløy er en liten kommune hvor alle kjenner alle. Når slike ulykker skjer er det fremtiden vår som rives vekk. Til vanlig kan vi diskutere og være uenige om mye, som skolestruktur og hvem som skal ha hva i hvilke bygder. Men når alvorlige hendelser inntreffer ser man hva som er viktig, Og det er menneskene som bor her og lever livet i kommunen, sier Rendal avslutningsvis til Kulingen. 

 

Debatt
Mediehuset Kulingen AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.