Frivillige fra Røde Kors.

Været er så dårlig at Sea Kingen ikke kan lette

Skrevet av Hilde Kvammen
05.11.2020 09:00 - OPPDATERT 05.11.2020 11:12

Søket pågår for fullt etter den savnede 74-åringen i Meløy. Men været skaper utfordringer.

For tiden blåser det stiv kuling i området. 

- Det er for dårlig vær til å søke med Sea King-helikopteret nå, så vi kjører manuelle søk og håper at været blir bedre slik at helikopteret også kan lette, opplyser operasjonssentralen ved Nordland politidistrikt til avisa. 

Klokken 12. 00 er det ventet ytterligere bistand fra Sivilforsvaret som nå er på vei til Ørnes. I tillegg vil det også ankomme nytt letemannskap fra Røde Kors. 

- Vi ber innstendig lokalbefolkningen om hjelp til å gå gjennom egen eiendom. Det bør søkes både på tenkelige og utenkelige plasser. Kvinnen er i god form og kan ha gått langt. Det bør søkes i hele Meløy. Vi ruller på med det mannskapet vi har, men det eneste vi kan gjøre er å lete så systematisk som vi kan. 

Politiet etterforsker samtidig alle mulige tenkelige scenarier. 
- Vi prater med familie og bekjente som kjenner kvinnen godt, og prøver å finne frem til nye aktuelle plasser som kvinnen kan ha vært, opplyser operasjonssentralen. 

 

 

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.