Daglig leder Lisbeth Johansen og en av de ansatte Alexander Pettersen.

–Vi er kjempefornøyde

Skrevet av Bente Haldorsen
28.03.2018 15:52

Etter å ha vært stengt en tid er ny YX-butikk, Nordfjorden Mat og Bensin, på Nygårdsjøen åpnet. Nyrestaurerte lokaler med splitter nytt kjøkken gir nye muligheter.

Thomas Nymo er innom og handler mat til jobblunchen.

Da den tidligere driveren stengte dørene i slutten av januar ble det straks bestemt at lokalene skulle restaureres og dørene åpnes igjen.

Nå er driften i gang igjen og det er Lisbeth Johansen som er daglig leder. Johansen har jobbet i butikken siden i 2014 og er derfor godt kjent med hva driften innebærer.

Da MA var innom strålte damen som en sol. Hun er kjempefornøyd med å være på plass. Ikke minst er hun fornøyd med lokalene som fremstår som nye og fullstendig opprustet etter den jobben som er gjort.

Store, rustikke bord skaper trivelige sitteplasser og et topp moderne kjøkken åpner opp for nye muligheter på kjøkkenet.

 

– Dette er en ny hverdag for oss som skal jobbe her, sier Lisbeth som denne dagen har Alexander Pettersen i lag seg på kjøkkenet. – Det er vi to og Isabell Ursin som vil dele på jobben her, sier hun.

Selv ser hun frem til å få på plass menyen, som vil bestå av gatekjøkkenmat  samt ferske vafler og kaffe i tillegg til kioskvarer. – Jeg har mange ideer, så vi får se etter hvert, smiler hun lurt. Lisbeth sier hun har opplevd stor støtte fra lokalbefolkningen og mange er innom og handler mat.

Hardis Johansen og Bodil Jensen er glade for det nye tilbudet og tar gjerne formiddagskaffen der.

– Det er bare så flott å kunne stå ved kassa og høre at det er folk i lokalet, sier Elisabeth som er overveldet over hvor stor økning det har vært siden de åpnet dørene.

Nå ser hun frem til sommersesongen og gleder seg til å kunne tilby gjestene å sitte ute på ny terrasse. –Tror det blir kjempeflott, smiler hun, som er kjempeglad for at de er i gang igjen.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.