På dette tegneloftet blir Frode Moens Kulingen-tegninger til. Nå har han et nytt konsept på gang i Kulingen. Foto: Hilde Kvammen.

Vil du bli tegnet av Froddern?

Skrevet av Hilde Kvammen
21.10.2020 10:00 - OPPDATERT 21.10.2020 13:01

Har du lyst til å se deg eller dine kjære på trykk i den ukentlige Froddern-tegningen i avisa Kulingen?

Nå kan du nemlig ha muligheten til å bli tegnet i ukens tegning av Frode Moen  i avisa vår! 

Vil skape engasjement
 
- Jeg håper at dette kan bli et artig innslag i avisa fremover, som skaper engasjement i både Meløy, Rødøy og Gildeskål. Målet mitt er å fenge folk gjennom tegningene mine, og jeg er overbevist om at folk kan ha mange gode historier på lager som egner seg godt i et slikt format, sier tegneren selv.

Enkelt å delta 

Ønsker du å være med i tegningene til Frode, kan du sende en melding til Froddern på instgram eller til Frode Moen på messenger i Facebook. 

- Det er fint om du sender et bilde av deg selv, eventuelt kan jeg bruke et facebook-bilde, nevner tre typiske karaktertrekk som er typisk for deg, og gir en kort beskrivelse av en hendelse som kan bli til en historie. Det er viktig at alle som er med i tegneserien er inneforstått med at de vil bli tegnet, så jeg vil ta kontakt med alle involverte for å få en godkjennelse til at de vil delta. Det er selvsagt regler for hva som kan publiseres. Nakenhet, mobbing og rasisme er selvsagt ikke tillatt, forklarer Frode. 

Han håper at folk nå tar kontakt og ønsker å delta.

- Jeg bruker ofte slektninger og kjenninger som inspirasjon i tegningene mine. Nå håper jeg å involvere hele distriktet i Froddern-på en ny og litt annerledes måte.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.