High-five og klart vi kan!! Renate Iversen (t.v.) og Nina Høgseth vil spre glede og positivitet på «Klart vi kan-dagan». Foto: Astrid Berbusmel

Vil spre positivitet

Skrevet av Astrid Berbusmel
15.07.2019 10:00 - OPPDATERT 24.07.2019 14:02

Handelsstanden i Meløy drar i gang «Klart vi kan-dagan» for fjerde gang! Fra torsdag 18. juli til lørdag 20. juli er det ekstra mye å oppleve, spesielt på Ørnes.

- Målet her på Ørnes er å skape liv og røre i miljøgata! Det skal bli aktiviteter og gøy for hele familien, sier Nina Høgsand.

Vi kan nevne hoppeslott, besøk av klovn, barnekonsert, salgsboder med cirka 20 utstillere, grilling og ulike tilbud i butikkene. Energy Gym vil ha aktiviteter for alle aldre, der kan du få opp pulsen litt!
- Og så kan du vinne en pengepremie på 5.000 kroner! Da må du handle for minst kr 200,- i en av butikkene med logo i annonsen, skrive navn og telefon på kvitteringen og levere den i butikken slik at den blir med i trekningen. Og trekningen er lørdag kl 15!
- Vi vil sette opp to store telt, så dersom været ikke helt spiller på lag blir det lunt og tørt der. Her blir det salg av middag alle dager.
Det hele starter torsdag med gratis lunsj til alle som vil ha, og avsluttes lørdag med fest på Ørnes hotell.
- Der blir det dans inne og grilling ute. Og så vil jeg også minne om Sommerdisco på Ørnes hotell fredag kveld.
Med dette tiltaket ønsker handelsstanden å spre positivitet og sommerglede for folket i hele kommunen! Foruten butikkene på Ørnes deltar også Sandaa gartneri og Fabiola i Glomfjord.

Debatt
Kulingen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.